Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Metsäammattilaiset kisasivat Tahkon viheriöillä

keskiviikkona, 26.06.2024

Meto Golf pelattiin Tahkolla Nilsiässä 13. ja 14. päivä kesäkuuta. Säiden puolesta oikullisen yksilökilpailun voitti Riitta Airaksinen, toiseksi sijoittui Vesa Paananen ja kolmanneksi Juha Kortelainen. Lyöntipelin vahvin oli tänäkin vuonna Janne Myyrä. Joukkuekilpailun voittivat Juha Kortelainen ja Janne Myyrä, toisena Jari Lassila ja Riitta Airaksinen ja kolmantena Heikki Karvinen ja Tiia Otava. Lähimmäksi lippua löi tänä vuonna Riitta Airaksinen ja pisimmästä avauslyönnistä vastasi Heikki Karvinen. Kahden päivän aikana osallistujia oli noin neljäkymmentä.

Tasaväkinen kilpailu
Yksilökilpailu järjestettiin vanhalla kentällä (old course) ja joukkuekilpailu uudella kentällä. Torstain yksilökilpailu muuttui heti alkuun haastavaksi rankan ukkoskuuron takia, joka kasteli huolella niin radan, kuin kilpailijatkin. Taivaalta tuli veden lisäksi rakeita ja kisa keskeytyi hetkeksi ukkosen takia. Sateiden jälkeen nautittiin varsin hyvästä säästä ja loppukierros sujuikin oikein mukavissa merkeissä auringon paisteessa.

Kilpailu oli tasainen molempina päivinä: esimerkiksi joukkuekilpailussa kaksi ensimmäistä joukkuetta päätyivät tasatulokseen, jossa kovempi tasoitus ratkaisi kisan Team Myyrän eduksi.

Yksilökilpailun tulokset: https://tournamentsite.golfgamebook.com/tournament/61980
Joukkuekilpailu: https://tournamentsite.golfgamebook.com/tournament/61981

Meto Golf tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2011 lähtien. Kisaan osallistujat ovat metsäalan ammattilaisia metsäsektorin laajasta kentästä. Luonnossa liikkuessa keskustellaan samalla moninaisista aiheista ja tapahtumista metsäalalla ilman älylaitteiden häirintää.

Kiitos Metsämiesten Säätiölle rahoituksesta. Sen avulla katettiin osa kilpailun kenttämaksusta.

Lisätietoja:
kehittämispäällikkö Jani Akkanen, METO - Metsäalan Asiantuntijat, jani.akkanen(a)metsaasiantuntijat.fi, puh. 0503388203
https://www.luva.fi/ajankohtaista/meto-golf-2024-kilpailun-tulokset-ja-kuvia/

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.