Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Vaihto-opiskelu Saksassa Freiburgissa

perjantaina, 13.05.2016

Olin opiskelijavaihdossa Freiburgissa Baden-Württembergin osavaltiossa Lounais-Saksassa 7.10.2015-12.2.2016. Suoritin Albert-Ludwigs-Universität Freiburgissa suunnitelman mukaisesti maatalous- ja metsätieteiden maisterin tutkintooni hyväksyttäviä paikallisia metsätieteiden laitoksen kursseja, sekä vapaaehtoisen saksan kielen iltakurssin, eli yhteensä 26 opintopistettä. Käymäni metsätieteiden kurssit olivat kansainvälisiä, ja opiskelukieleni kursseilla oli englanti. Opinnoissa ja vapaa-ajalla sain myös hyviä ystäviä ja kontakteja metsäopiskelijoista ympäri maailmaa.

Käytin Metsämiesten Säätiön myöntämän vaihto-opiskeluun tarkoitetun apurahan yliopiston maksuihin, matkustamiseen ja asuntolani vuokraan liittyviin kuluihin. Käytin vaihto-opiskelun aikana omia säästöjäni matkustamiseen, vuokraan ja muihin kuluihin. Näin ollen Metsämiesten Säätiön myöntämä avustus oli tärkeä osa kattamaan vaihto-opiskelun aikana syntyneitä kuluja.

Lisätietoja:

Opiskelija Ella Kaivola, ella.kaivola(at)helsinki.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.