Lappeenrantalaiselle metsäomaisuudenhoitaja Anu Rautiaiselle Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi

maanantaina, 09.09.2024

Metsä Groupin lappeenrantalaiselle metsäomaisuudenhoitaja Anu Rautiaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntijat Päivi Anttilainen ja Maria Karhula, operaatioasiantuntijat Miikka Roiha ja Simo-Otto Saarela sekä piiripäällikkö Hannes Vickholm.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Anu on poikkeuksellisen positiivinen ja auttavainen työkaveri, joka huomioi toiminnassaan työkaverit ja asiakkaat asettaen muut itsensä edelle. Hän löytää aina aikaa auttaa ja opastaa muita. Hän on valmis tekemään paljon töitä ylivoimaisen asiakaskokemuksen eteen. Anu on työssään todella huolellinen ja perusteellinen eikä jätä asioita puolitiehen. Anu kannustaa muita myös oman työyhteisön ulkopuolella ja onkin osaltaan ollut vaikuttamassa useamman henkilön työllistymiseen ja urakehitykseen. Anu on todella rautainen ammattilainen ja tietää laaja-alaisesti metsäalan eri osa-alueista.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä.  

Lisätietoja: 
Päivi Anttilainen, metsäasiantuntija, Metsä Group, puh. 0500 202 319 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.